• Direcţia informare şi relaţii publice

Ministerul Apărării Naţionale
Direcţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail: presamapn@mapn.ro
Contact: 021 319 60 22

29.10.2019

Vizita în România a unei delegaţii a Ministerului Apărării din Republica Moldova

O delegaţie a Serviciului informare şi comunicare cu mass-media din cadrul Ministerului Apărării al Republicii Moldova a efectuat, în perioada 22 - 26 octombrie, o vizită de documentare în România pe tema organizării şi desfăşurării activităţii de informare şi relaţii publice, precum şi comunicarea strategică în domeniul apărării.

Vizita a avut loc la invitaţia conducerii Direcţiei informare şi relaţii publice a MApN, fiind prevăzută în Planul bilateral de cooperare pentru anul 2019 dintre ministerele apărării din cele două ţări.

În programul vizitei, delegaţia de la Chişinău a avut întrevederi cu specialiştii Direcţiei informare şi relaţii publice şi cu personalul didactic şi studenţi ai Facultăţii de Securitate şi Apărare din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare "Carol I" din Bucureşti.

De asemenea, delegaţia din Republica Moldova a vizitat Trustul de presă al MApN, Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza, iar la finalul vizitei membrii delegaţiei au participat la ceremoniile militare şi evenimentele organizate în Bucureşti cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României.


Biroul de Presă