• Direcţia informare şi relaţii publice

Ministerul Apărării Naţionale
Direcţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail: presamapn@mapn.ro
Contact: 021 319 60 22

12.10.2018

Vizita unei delegaţii din Republica Muntenegru la M.Ap.N.

Direcţia Informare şi Relaţii Publice din Ministerul Apărării Naţionale a primit, în perioada 10-12 octombrie, vizita unei delegaţii militare condusă de Mihailo Volkov, şeful Direcţiei Resurse Umane din Ministerul Apărării din Muntenegru.

Pe timpul vizitei, care a avut ca teme principale subiecte legate de comunicarea publică şi de promovarea profesiei militare, delegaţia muntenegreană a avut o întrevedere cu şeful Direcţiei Informare şi Relaţii Publice, colonelul Constantin Spînu, în cadrul căreia au fost discutate aspecte cu privire la modalităţile de organizare şi desfăşurare a activităţilor de informare şi relaţii publice. De asemenea, au fost prezentate organizarea presei militare, tipurile de produse destinate informării publice şi informării interne, precum şi derularea unor campanii de informare publică şi organizarea unor evenimente speciale destinate promovării profesiei militare.

La Direcţia Generală Management Resurse Umane a M.Ap.N., discuţiile au fost axate pe promovarea profesiei militare şi atragerea tinerilor către cariera militară, precum şi pe aspecte legislative care să reglementeze domeniul resurselor umane.

De asemenea, delegaţia din Muntenegru a efectuat o vizită de informare la Comandamentul Diviziei Multinaţionale de Sud-Est, unde a fost exprimată intenţia oaspeţilor de a contribui cu personal de stat major în cadrul comandamentului, şi la Trustul de presă al M.Ap.N.


Biroul de Presă